Før i tiden blev gaming anset som tidsfordriv og meget tabuiseret.
Nu er gaming blev anerkendt som en reel sport, og der er tilmed utrolig mange penge i at være god til at game nu til dags. De bedste spillere i verden tjener millioner af kroner hvert år i præmiepenge, og det er derfor er det heller ikke så underligt, at der er flere unge mennesker som ønsker at give drømmen om at blive professionel et skud.
Succes kommer dog ikke uden investeringer, og udover at investere en masse tid i det, så behøver du også det rigtige udstyr.
Nedenfor kan du læse mere om hvordan du bliver klar.
Det praktiske
Helt praktisk, så er dit udstyr (mus, headset og tastatur osv.) naturligvis vigtigt i forhold til at kunne yde dit bedste.
En ting er talent, en anden er at, hvis du vil være den bedste, så bliver du også nødt til at tage alle midler i brug.
Ligesom en maratonløber heller ikke bliver den hurtigste ved at løbe i et par middelmådige løbesko, men derimod i de mest avancerede der findes, så kommer man også længere med det rette udstyr i gamerverdenen.
For eksempel bør du have en god gaming mus og skærm. Det er vigtigt at musen har den rette DPI, som står for ´dots per inch´, hvilket har stor betydning for musens bevægelsesfrihed. Den bør også have en god sensor og form.
Vigtigt at træne
Hvis du vil optimere din gaming performance, så er det naturligvis også vigtigt at træne.
Du kan have det bedste udstyr der findes, men hvis du ikke træner nok, så vil alt det udstyr være spildt.
Afhængig af hvilket spil du spiller, så er det vigtigt at du forbedrer de aspekter af spillet, hvor du oplever at bliver udfordret mest.
Den fysiske del
Udover at træne spillet du spiller, så er det faktisk også en god idé at holde sig i fysisk form. Mange tror at de bedste spillere sidder foran computeren hele tiden, men der er faktisk ikke sandt.
Det er eksempelvis rigtig vigtigt for kroppens reaktionsevne, at man holder sig i fysisk form, og at man får sin puls op på daglig basis. Derfor har de bedste spillere også indlagt et motionsprogram i deres ugentlige plan.
Det ovenstående kan måske lyde lidt ekstremt, og det betyder bestemt ikke, at du skal tilføje 3 timers fysisk træning, efterfulgt at 9 timers online træning i din daglige plan. Ovenstående er blot for at understrege at de tre overskrifter går hånd i hånd, når det handler om at optimere sin gaming performance