CBC bør splitte sig i to

Et godt råd til den 10 år gamle indkøbsforening, CBC, ville være at de splittede foreningen op og skilte detail fra B2B. Sådan lyder fødselsdagssalutten fra fra Kenn Boe Hansen, direktør for konkurrenten og netværkssamarbejdet, Link2IT. Helt forkert lyder reaktionen fra CBC's direktør.

»Jeg synes ikke CBC udnytter deres styrke på løsningsdelen. De burde lave nogle store direkte kampagner og støtte deres medlemmer på den måde. Det råd ville jeg i hvert fald give dem, hvis jeg sad i bestyrelsen,« lyder det fra Kenn Boe Hansen.

I samme åndedrag ville Kenn Boe Hansen også gøre langt mere ud af at brande CBC-butikkerne. Gøre dem lige så kendte som eksempelvis EDC-ejendomsmæglerne.

Hos CBC-kæden er direktør Peder Hvejsel rygende uenig i Kenn Boe Hansens konklusioner.

»Jeg har ikke set nogen succes med et rendyrket butikskoncept nogen steder. Se på Alcotini, Datacentrum og de andre, som ikke eksistere længere. Derfor er det heller ikke vejen frem for CBC at vi splittes op i to,« lyder markeringen fra Peder Hvejsel.

Heller ikke en mere massiv markedsføring og en stærkere profil tror Peder Hvejsel på.

»Vi skal ikke markedsføre os landsdækkende. Det er lokalt at vores medlemmer skal finde deres markedsandel. Her er det meget mere værd at få god omtale i Rotary, Lions Club og Round Table,« mener Peder Hvejsel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere


Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere