Artikel top billede

(Foto: Laurenz Heymann/Unsplash)

Dansk firma vinder prestigefyldt Apple-pris

Vinderne af Apple Design Awards er nu fundet, og der var en dansk app i blandt.

Som startskud til Apples udviklerkonference WWDC, som finder sted på mandag, er vinderne af Apple Design Awards offentliggjort.

Og det blev en dansk vinder i år i kategorien “Interaction,” hvor spillet Rytmos fra Floppy Club løb med sejren.

Floppy Club er en lille københavnsk indie-udvikler som har udviklet spillet Rytmos, der er et spil baseret på rytmer fra verdens musik.

Spillet beskrives ved prisuddelingen som ”et verdensmusik-inspireret rytmespil, der ser lige så godt ud, som det lyder. Rytmos udfordrer spillere til at løse gåder ved at skabe sammenhænge ved hjælp af simple trækbevægelser, og hvert fuldført niveau tilføjer et nyt element til en sang i udvikling. Onboarding gør gameplayet øjeblikkeligt klart, og bevægelserne er enkle og sjove, selv når spillet begynder at levere mere og mere kompleksitet.”

I år var der tre danske app-udviklere blandt finalisterne ved Apple Design Award for bedste apps inden for forskellige kategorier. Ud over Rytmos var også Tiimo og What the Car? Med til det sidste.

De andre nominerede i kategorien var Arc Search af The Browser Company of New York Inc., Finity af Seabaa, Little Nightmares af Playdigious; og Procreate Dreams af Savage Interactive Pty.

Se alle vinderne i alle kategorier her.