Artikel top billede

Tre danske udviklere er nomineret til prestigefyldt Apple-pris 

Hele tre danske app-udviklere har mulighed for at vinde en prestigefyldt Apple-pris, når topchef Tim Cook i næste måned skyder den årlige WWDC-konference i gang.

Apple uddeler hvert år en pris for de bedste designede apps, og i år er hele tre danske app-udviklere nomineret til den prestigefyldte Apple Design Award.

Det sker ved den årlige udviklerkonference WWDC, der løber stablen fra mandag 10. juni klokken 19 dansk tid. Her vil Apples topchef Tim Cook skyde konferencen i gang med en stor Keynote-præsentation.

De tre danske selskaber, som er nomineret til Apple Design Award er:

  • Floppy Club
  • Tiimo
  • Triband Games

Indie-udviklere fra Københavns-området

Floppy Club er en lille københavnsk indie-udvikler som har udviklet spillet Rytmos, der er et spil baseret på rytmer fra verdens musik, mens Tiimo, der til huse på Frederiksberg, har udviklet en kalender-app, der henvender sig specifikt til neurodivergente. Det kan eksempelvis være folk med ADHD eller folk der befinder sig på autismesepktret.

Triband Games, der ligeledes ligger i København, står også bag spillet What The Golf, men selskabet er i år nomineret for bilspillet What The Car.

Du kan læse mere om Apple Design Awards og se alle de nominerede her.

Ved Keynote-præsentation forventes det desuden, at Apple vil lancere en lang række kunstig intelligens-nyheder til selskabets styresystem til blandt andet iPhone, iPad og Mac.

Det kan du læsere meget mere om i denne artikel: