Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

IBM fik boost af skilsmissen - Kyndryls image er i frit fald: Læs kundernes iskolde karakterer til 50 it-firmaer i vores nye temanummer

Image 2024: Læs om succes og fiasko i vores nye tema-magasin og se alle detaljer og lister fra årets Image-undersøgelse, hvor de professionelle it-kunder vurderer leverandørerne på helt centrale parametre.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få adgang til vores nye udgivelse med fokus på image-undersøgelsen 2024
  • Læs om vindere og tabere både totalt og på 14 parametre
  • Læs også dansk top-CIO's opfordring til at have en plan B: ”Stadig flere store leverandører skruer priserne urimeligt meget op”
391
2 min
IBM’s skilsmisse fra Kyndryl er endnu et bevis på, at lykkelige skilsmisser nok er en illusion. Selv om begge parter gør alt for at tale skilsmissen op, er realiteterne ikke til at tage fejl af. IBM kom ud på den anden side som vinderen, mens Kyndryl ser noget mere forpjusket ud.

Sådan ser det i hvert fald ud, når man beder danske professionelle it-folk om at vurdere IBM, Kyndryl og 48 andre væsentlige it-leverandører på 14 centrale parametre.

Resultatet er en samlet image-score, og det er sjette år i streg, at Computerworld gennemfører undersøgelsen sammen med IFO - Instituttet for Opinionsanalyse. Den giver en unik indsigt i, hvem der i danske it-professionelles øjne leverer ydelse af høj kvalitet, hvem de har tiltro til, og hvilke virksomheder de tror vil udvikle sig positivt i fremtiden.

Generelt viser Image 2024, at Microsoft og Lenovo har fanget den, Dell er med, og SAP sakker bagud. Microsoft - som vinder for sjette år i streg - dominerer it-branchen med innovation og god pris/kvalitet-balance, mens virksomheder som VmWare og Oracle kæmper med dårlige imageplaceringer efter strategiske fejltrin.

Se hele listen i temanummeret med vindere og tabere blandt 50 betydelige it-virksomheder - både totallisten og top 20 på alle de 14 parametre.

Læs også:
  • Microsoft vinder for sjette år i streg, og topchefen er meget lettet

  • Datatyveriet mod Netcompany rammer selskabets omdømme

  • Verdens mest værdifulde virksomheder er også de mest veldrevne it-selskaber i Danmark

  • Microsoft, Apple og Lenovo har de bedste produkter og ydelser

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter