Auktion og gratis øl skal skaffe statister til Bornedals næste film

Ved at byde en krone på online auktionshuset QXL kan man erhverve sig en rolle som statist i Ole Bornedals næste film "Fri os fra det onde". Buddet indbringer desuden øl ad libitum samt en gratis koncert med Fede Finn & Funny Boyz.

I midten af juni skal filmcrew'et bag Bornedals næste biograffilm skyde en række afgørende scener på sydfynske locations på Fåberg-egnen.

Drejebogen til filmen "Fri os fra det onde" dikterer, at en større folkemængde forfølger filmens hovedperson, men først nu er instruktøren gået i gang med at rekruttere de mange statister, der skal spille folkemængde.

Med Bornedalsk kreativitet har filmprojektet derfor startet en auktion på internetauktionsstedet QXL, hvor man kan byde på en sommeroplevelse med gratis øl og musik.

Formedelst en krone - som ifølge auktionsteksten ikke skal
betales - erhverver man sig en entrebillet til en koncert med et orkester ved navn Fede Finn & Funny Boyz.

Koncerten starter allerede klokken ni om morgenen, men til gengæld vil der blive serveret morgenmad og frokost, gratis snacks dagen igennem samt øl og vand ad libitum, intet mindre.
Til gengæld forpligtiger man sig med et auktions-bud til at deltage hele dagen, mens optagelserne finder sted.

Filmoptagelserne med den forventeligt store folkemængde løber af stabelen i dagene 16-20 juni i Fåborg. Auktionen kan ses på QXL hvor den har id-nr. 537991880.

Trods de idylliske sydfynske rammer i sommerlandet betegner Ole Bornedal overfor Fyens Stiftstidende sin kommende film som en politisk thriller.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere