Artikel top billede

Apple opsluger flash-firma til 2,5 milliarder kr

Apples nye direktør Tim Cook, har for første gang været ude på indkøb med æbleselskabets store tegnedreng.

I et sjældent opkøb på hardware-fronten har Apple haft sin store tegnebog fremme og hevet omkring 2,5 milliarder kroner op for at sikre sig det fem år gamle israelske flash memory-selskab Anobit.

Det kommende køb bliver Apples nye frontfigur, Tim Cooks, første, og samtidig vil Anobit være Apples første opkøb i Israel.
Den israelske hardware-producent Anobit har specialiseret sig i udvikling af flash storage-løsninger til erhvervslivet og til mobilmarkedet baseret på sin proprietære MSP-teknologi (Memory Signal Processing).

Formålet med købet er angiveligt, at Apple kan forbedre hastighederne på sine iPhones og iPads med, hvad Anobit selv kalder branchens hurtigste indlejrede flash controller.   

Det skriver Techcrunch.

Findes i en iPhone

Ifølge Anobits eget udsagn har selskabet nogle af verdens største flash-leverandører på kundelisten, selv om Anobit ikke offentliggør en egentlig kundeliste.

Blandt andre sydkoreanske Hynix siges at benytte israelske Anobits løsning til flash memory chips, og der vil derfor allerede være Anobit-teknologi i en iPhone 4S.

Anobit er stiftet af blandt andre den nuværende bestyrelsesformand og administrerende direktør, professor Ehud Weinstein, som tidligere har stiftet Libit Signal Processing, der blev købt af Texas Instrumens i 1999.

Læs også:
Apples iPad 3 kan være her om få måneder

Kan Android virkelig give baghjul til Apples iOS?




IT-JOB

Politiets Efterretningstjeneste

Bliv AD-specialist hos PET

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfarne IT-udviklere til fremtidens skattevæsen

Netcompany A/S

IT Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere