Sandberg vil indtage de nordiske markeder

Tilbehørsleverandøren Sandberg vil nu ind på alle de nordiske markeder. Erfaringerne fra den hjemlige scene, hvor Sandberg har fået en stærk position på retailmarkedet, skal overføres til den nordiske satsning, lyder det fra Sandverg.

»Det gennemgående tema i hele nordiseringen har været, at enhver kunde i hele Norden skal få den samme oplevelse af kvalitet og lokal styrke, som danske forbrugere og forhandlere er så glade for - og som har sikret os de store markedsandele i Danmark,« udtaler Martin Hollerup, administrerende direktør i Sandberg.

»Sandberg er markedets bedste retailkoncept i Danmark, og derfor ser vi store muligheder for en kraftig ekspansion på nordisk basis, når vi nu kan tilbyde nøjagtigt det samme i hele det nordiske område,« siger han.

Sandberg har gjort alle produkter nordiske. Der har været en designmæssig tilpasning af indpakningerne, og der er skrevet installations-vejledninger, brugsanvisninger og garantikort på fem sprog, dansk, svensk, norsk, finsk samt engelsk, oplyses det.

Derudover er der etableret hotline og supporthjælp på fem sprog på lokale telefonnumre i hvert land. Endelig findes leverabdørens hjemmeside nu på fem sprog.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere