Stærkt halvår i Twins Consulting

Første halvårsresultat fra IT-firmaet Twins Consulting viser ifølge ejerne mere end lovende takter. Det relativt nystartede firma med domicil i Allerød er kommet bedre end budgetteret ud af første halvår, så det forventede overskud første år på 1 million kroner ud af en omsætning på 20 millioner kroner skal opjusteres.

»Vi oplever en meget hurtig vækst i Twins og planlægger yderligere vækst gennem fusioner eller opkøb. Det går over al forventning,« siger direktør Steen Lund Christiansen.

Twins yder konsulentbistand og udvikler internet- og mobile løsninger til større virksomheder og er specialister i Microsoft.Net. Herudover har Twins softwareproduktet Intrack (Inventory Tracking), der er specialudviklet til blandt andet via håndholdte computere at scanne inventar og dermed skabe overblik over alle former for kontorinventar. Intrack anvendes af offentlige organisationer, skoler og større virksomheder. Kundeporteføljen tæller blandt andre Nordea, HP, Danisco, Carlsberg, Lundbeck og Bimco.

Twins udspringer oprindeligt af Twinsoft, som var ejet af HP, men blev lukket, da HP og Compaq fusionerede.

»Vi er kommet godt i gang og har et fint samarbejde med HP, for vi sælger jo blandt andet software, der bygger på HP-produkter. Men i dag er det os selv, der bestemmer virksomhedens udvikling, og det giver os frihed for eksempel til at satse på opkøb af eller fusioner med teknologisk kompetente virksomheder, siger Steen Lund Christiansen.

Firmaet har i dag 10 fastansatte og hertil kommer ca. 10 fasttilknyttede konsulenter, der er ansat på projektbasis.

»Vi er i den heldige situation, at vi nærmest er født med en solid kundeportefølje, og vi har fået tidligere ansatte og dermed den faglige ekspertise med fra Twinsoft. Så nu udvider vi efter behov, for vi kan allerede se, at organisk vækst ikke er nok,« siger en af firmates øvrige ejere, Finn Geisler.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere