Hvad er bedst? Falsk eller rigtig Office

Microsoft-chef satte gang i lavine, da han omtalte online-alternativer til Office som ?falske?.

I sidste uge sænkede Microsoft prisen på sine onlineprodukter Business Productivity Online Suite (BPOS). Det skyldes blandt andet konkurrencen fra andre udbydere af webbaserede mail- og kontor-tjenester.

I forbindelse med prisreduktionen nævnte Microsoft-chefen Ron Markezich fra Microsoft Online dog til InformationWeek, at man ikke vurderede, at der var nogen tendens til, at Microsoft Office kan erstattes af tjenester fra Zoho, Google, Zimbra eller andre, der tilbyder ”falske Office-egenskaber”.

Den sætning bed man fast i hos konkurrenterne. Ikke mindst hos Zoho, der på mange områder har drevet udviklingen af webbaserede værktøj.
Zoho har med lynets hast lanceret hjemmesiden FakeOffice.org.

I stedet for at blive fortørnet over Microsoft-påstanden, så forsøger Zoho at vende bemærkningen til deres fordel. På hjemmesiden kan man for eksempel finde sammenligninger af de ting, som Zoho kan – og som Office-pakken ikke kan.

Mange af de redskaber, som Microsoft tilbyder i Office, kan i dag findes i for eksempel Google Apps, Zoho Mail, Yahoo Zimbra og senest hos IBM.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere