Nu er Windows 7 klar til download for udviklere

Det færdige Windows 7 kan allerede downloades nu ? hvis man er softwareudvikler eller arbejder i en større virksomhed. De fleste andre må vente til oktober.

I løbet af de kommende tre måneder vil stadig større grupper af brugere få adgang til Microsofts anmelderroste Windows 7. Den lange udviklingsperiode blev officielt afsluttet sidst i juni, hvor Microsoft kunne meddele at det nye styresystem har nået RTM (Release To Manufacturing) status. Så koden ligger klar i Redmond – og den er på vej ud til softwareudviklere, firmakunder og pc-producenter.

Den 6. august var officiel launch-day for Windows 7 for alle, der har tegnet et abonnement hos Microsofts MSDN- og Technet-tjenester. Det er typisk softwareudviklere, der her får adgang til de tekniske baggrundsinformationer, som de har brug for til at skabe applikationer til Windows. Så alle MSDN- og Technet-brugere kan nu downloade det færdige Win7 – dog kun på engelsk. I løbet af nogle uger skulle versioner på andre sprog også være klar.

En anden gruppe – store virksomheder med volume licensaftaler – kan downloade Windows 7 fra fredag den 7. august. Gold-partnere får adgang den 16. august, mens kunder med MAPS-abonnement må vente en uge mere. De fleste andre virksomhedskunder kan bestille Windows 7 fra den 1. september.

Tilbage står de private brugere, som må vente indtil den 22. oktober eller den 29. oktober for den danske version. Fra denne dato kommer Windows 7 på hylderne i computerbutikkerne, og fra denne dato kan man købe nye computere med Win7 præinstalleret.

Der er stadig mulighed for at downloade Win7 RC (Release Candidate) – der er næsten identisk med RTM – frem til den 20. august. Denne version kan bruges gratis et halvt år frem.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere