HP giver større valgfrihed

HP Danmark vil give kunderne større frihedsgrad til at konfigurere deres pc'er.

HP Danmark etablerer nu en ny model for dansk pc-salg. Modellen, som internt hos HP går under navnet TopConfig, og som tidligere har været omtalt i CRN, skal ifølge HP give kunder og forhandlere større frihedsgrad til at konfigurere deres pc'er.

»Kunderne får frie hænder til at vælge operativsystem, RAM, mikroprocessor og så videre. Og forhandlerne får nye muligheder for at levere kundetilpassede pc'er til super-konkurrencedygtige priser og kan samtidig tilbyde deres serviceydelser til kunden,« siger markedsdirektør for pc-afdelingen Anders Herløv.

Den skræddersyede pc bygges på HPs fabrik og leveres direkte til kunden på under to uger, men det betyder ikke, at kunden må undvære professionel rådgivning, understreger Anders Herløv:

»Det var afgørende for os at skrue en model sammen, som giver kunderne flere valgmuligheder uden at overlade kunden til sig selv. Kunden rådgives af en lokal dansk forhandler efter eget valg. Det giver sikkerhed for at kundens behov er opfyldt, uden at kunden selv skal sætte sig ind i kompliceret teknik, og fakturaen kommer fra forhandleren, som den plejer,« siger Anders Herløv.

I maj lanceres HP Business Desktop dx6050, der er HPs første kontor-pc med AMD-processor (AMD Athlon XP). Den nye pc er målrettet små og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner som for eksempel skoler. HP Business Desktop dx6050 sælges kun gennem TopConfig-modellen med en leveringstid på 14 dage.

»Resten af vores store pc-program vil naturligvis stadig være tilgængeligt via forhandlerne. Kunder, der ikke har brug for den store fleksibilitet i konfigurationen, vil derfor som hidtil kunne købe lagerførte HP-pc'er med dag-til-dag levering,« siger Anders Herløv.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere