Artikel top billede

Marvel henter sine mest succesfulde kræfter tilbage til Avengers 5 og 6

Om et par år er det igen tid til at samle planetens mest mægtige superhelte, når The Avengers vender tilbage til det store lærred. Det samme gør deres instruktører – og deres største stjerne.

De har stået bag fire af Marvels mest succesfulde og respekterede film, så måske er det ikke så underligt, at Marvel har lokket brødrene Joe og Anthony Russo tilbage til Marvel Cinematic Universe (MCU). Her skal de instruere yderligere to Avengers-film.

Det blev officielt bekræftet på weekendens Comic-Con i San Diego, og rygtet var løbet i forvejen.

Til gengæld blev de fleste overraskede, da Marvel afslørede, at Robert Downey Jr. også optræder i filmene. Især fordi hans ikoniske figur Tony Stark - også kendt som Iron Man - gav sit liv for at redde universet i den foregående Avengers-film.

Overraskelsen blev ikke mindre over, at Robert Downey Jr. ikke skal spille superhelten Iron Man, men i stedet den legendariske superskurk Victor Von Doom – også kendt som Doctor Doom.

Både Iron Man og Doctor Doom har det selvfølgelig med at skjule sig bag en maske af metal, men derudover er de omtrent så forskellige som dag og nat – bortset fra at det så nu bliver den samme skuespiller bag masken. Og nåh ja, så har Doctor Doom faktisk på et tidspunkt overtaget rollen som Iron Man i tegneserieuniverset, men om det samme sker på film, vides endnu ikke.

Nyheden om Robert Downey Jr. delte i øvrigt vandene blandt fans over weekenden, men den Oscar-vindende skuespiller gav MCU en helt særlig magi fra 2008 til 2019, så måske kan han gøre det igen på modstandernes banehalvdel.

Han får i hvert fald muligheden sammen med de samme instruktører, der først skabte Captain America: Winter Soldier og Captain America: Civil War. Derfra var det for Joe og Anthony Russo yderligere et trin op ad stigen til Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame, der blev den bedst-sælgende biograffilm nogensinde tilbage i 2019 (indtil Avatar blev genudsendt i biografen og tog førstepladsen tilbage).

Oprindeligt skulle den femte Avengers-film hedde: Avengers: The Kang Dynasty og have Jonathan Majors i skurkerollen. Men Marvel smed ham på porten, da han blev dømt for at have slået sin ekskæreste.

Nu har filmen fået et nyt kreativt fokus og hedder Avengers: Doomsday. En titel, der altså refererer til Doctor Doom. Hvad den mere konkret vil handle om, må vi vente og se. Filmen lander i biograferne i maj 2026.

Den sjette Avengers-film hedder Avengers: Secret Wars. Den titel referer til en klassisk fortælling i Marvels tegneserier fra 1980erne, og er en historie, som Russo-brødrene flere gange har sagt, at de drømmer om at filmatisere. Den drøm gentog de på Comic-Con – og nu får de altså muligheden.

I tegneseriernes Secret Wars blev både superhelte og superskurke transporteret til den mystiske planet Battleworld, hvor de skulle kæmpe mod hinanden. Hvordan det forlæg bliver fortolket på det store lærred, får vi først at se i maj 2027.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere