Artikel top billede

Politikere mødes virtuelt

Bella Center forbindes med et globalt netværk af videokonferencerum.

Til december ventes op mod 15.000 delegerede og 4.000 mediefolk fra hele verden til klimatopmødet COP15 i København. Men selv dem, der ikke kan rejse til København, får alligevel mulighed for at deltage i forhandlingerne. Der skal indrettes fire såkaldte TelePresence-rum i Bella Center, der forbindes med 77 andre TelePresence-rum i hele verden og med det danske Klima- og Energiministerium og flere danske ambassader samt FN-lokationer.

Her kan politiske beslutningstagere og NGO’er så drøfte klimaproblemerne uden det forbrug af tid, penge og CO2, der er forbundet med en rejse til København.

Det er Cisco, der har fået kontrakt på at installere de virtuelle konferencerum i Bella Center. Den såkaldte Global Climate Change Meeting Platform skal stå til rådighed både før, under og efter topmødet i december. Her er der live-video, lyd- og web-konferencefaciliteter for deltagerne.

»Mødeplatformen er en del af den danske regerings forpligtelse til at gøre COP15 så miljøvenlig, samarbejdsvenlig og effektiv så muligt. Cisco TelePresence og Global Climate Change Meeting Platform giver de delegerede mulighed for at mødes med kollegaer, eksperter og rådgivere fra hele verden, så de får det bedst mulige grundlag for at indgå en aftale,« siger Svend Olling, kontorchef i Udenrigsministeriet.

Leverandøren fremhæver, at man også selv har taget sin egen medicin. I sin egen organisation har Cisco installeret 650 TelePresence-enheder i 45 lande, hvilket har nedbragt rejseaktiviteten blandt medarbejderne og dermed medført en besparelse i CO2-udledningen.

Danmark er ansvarlig for de praktiske aspekter af COP15 i samarbejde med FNs Climate Change-sekretariat. Konferencen holdes den 7.-18. december i København. Målet er at få alle verdens lande med i en global aftale, der skal bidrage til at reducere udledningen af menneskeskabte drivhusgasser.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere