Dansker annoncerede selvmord i nyhedsgruppe

En ung dansker tog tirsdag aften sit eget liv. Forinden havde han lagt et afskedsbrev i en af nettets .dk-nyhedsgrupper.

En ung dansker, der kaldte sig selv "Booggyman", annoncerede tirsdag sit selvmord i en af nettets mange .dk-nyhedsgrupper. I indlægget, der bærer overskriften "farvel og tak", skrev Booggyman blandt andet at, "Jeg har besluttet at tage afsked med livet". Han henviste desuden til en hjemmeside, hvor man kan læse om hans beslutning.


Hjemmesiden er i skrivende stund ikke tilgængelig. Udbyderen Get2net fjernede indholdet, da situation blev dem bekendt.


Indlægget skabte bekymring i nyhedsgruppen, hvor flere brugere forsøgte at tale Booggyman fra sin trussel, og flere brugere henvendte sig til politiet, for at gøre opmærksom på indlægget.


- Jeg kan bekræfte at vi modtog henvendelser om truslen, og derefter opsøgte den omtalte på bopælen, hvor han havde gjort alvor af sin trussel, fortæller Lasse Bech, der er vicepolitikommissær ved Vordingborg Politi, til ComON.


Han understreger, at det er første gang man har modtaget en afskedsbrev via Internet.


I sit afskedsbrev, som ComON er i besiddelse af, skrev Booggyman forklarende at "Jeg har besluttet mig for at sige farvel på denne måde da de fleste
venner/bekendte jeg har, også er på nettet".


Relaterede artikler:

  • Selvmorder får mindeside



    • Brancheguiden
      Brancheguide logo
      Opdateres dagligt:
      Den største og
      mest komplette
      oversigt
      over danske
      it-virksomheder
      Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
      Ed A/S
      Salg af hard- og software.

      Nøgletal og mere info om virksomheden
      Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

      Kommende events
      Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

      Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

      20. august 2024 | Læs mere


      Det Digitale Produktpas

      Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

      21. august 2024 | Læs mere


      Cyber Security Summit 2024

      På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

      27. august 2024 | Læs mere