Stadig ADSL problemer hos Orange

Orange har stadig problemer med sine ADSL forbindelser. Flere kunder venter stadig på forbindelserne og en enkelt kunde måtte vente i seks måneder - på en linie der ikke virker optimalt.

Teleselskabet Orange, det tidligere Mobilix, har svære problemer med deres ADSL internet-tilbud, som de gik på gaden med i starten af året. Ifølge Berlingske Tidende venter flere kunder stadig på de forbindelser, de er blevet lovet, ligesom en kunde fortæller til avisen, at han måtte vente et halvt år før forbindelsen blev oprettet. En forbindelse, der er så fyldt med fejl, at hans gamle modem-forbindelse var bedre.


I maj alene måtte Orange give en måneds gratis internetforbindelser til 400 kunder, som kompensation for de store forsinkelser i oprettelsen.


- De store tekniske vanskeligheder vi havde i foråret er løst. Men i dag har vi stadig mange kunder med mindre problemer, som vi skal have løst, siger pressekoordinator Linda Juul Nielsen fra Orange til avisen.


Forbrugerrådet får jævnligt henvendelser fra skuffede forbrugere, som i månedsvis har ventet på, at deres ADSL forbindelse skulle blive leveret.


(Kilde: Berlingske Tidende)


Relaterede artikler:

  • ADSL-problemer hos Mobilix (3. maj 2001)

  • Mobilix lancerer ADSL med 2 Mbit/s (6. februar 2001)




  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Fiftytwo A/S
    Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere