Fredagens aviser om it

Danskerne ser stort på it-sikkerhed. IT Factory-kurator anbefaler opgør. 8.000 danskeres fortrolige data sendt i de forkerte hænder

Danskerne ser stort på it-sikkerhed

På trods af store millionkampagner fra staten svækkes danskernes it-sikkerhed, og den har aldrig været ringere. Vi mangler forståelse for problemer omkring it, og der mangler politisk fokus. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

IT Factory-kurator anbefaler opgør

De største kreditorer i konkursboet efter Stein Baggers IT Factory er på vej med nye erstatningssager mod revisorgiganten KPMG. Anbefalingen om at kreditorerne retter skytset mod revisionshuset, kommer fra IT Factory-kuratoren. (Berlingske Tidende)

8.000 danskeres fortrolige data sendt i de forkerte hænder

Lønfirmaet Multidata har sendt omkring 8.000 elektroniske skattekort, der indeholder informationer som CPR-nummer, navn, adresse og trækprocent til de forkerte arbejdsgivere. Dybt beklageligt, lyder det fra Multidata-direktør Helge Kaltoft, der erkender brøleren. (Politiken)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere


Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere