Artikel top billede

Direktør Erik Hechmann, TietoEnator, kan ikke love, at der ikke vil komme flere fyringer i fremtiden.

TietoEnator fyrer 11 ansatte - og ansætter 10 nye

Krisen rammer TietoEnators forretninger på teleområdet, mens andre områder går fri. Derfor har selskabet måtte fyre 11 medarbejdere og ansat 10 nye siden årsskiftet, oplyser direktøren.

It-selskabet TietoEnator i Danmark er også blevet ramt af krisen - i hvert dele af forretningen.

Direktør Erik Hechmann oplyser, at selskabet siden årsskiftet har måtte sige farvel til 11 medarbejdere, men har til gengæld ansat 10 andre.

"Vi er blevet ramt på teleområdet, hvor vi har måtte afskedige folk. Desuden har vi gjort, hvad vi kunne for at flytte folk internt, men har også ansat 10 nye medarbejdere," siger han.

En række folk er det lykkedes at få flyttet over på andre områder internt. Præcist hvor mange kan Erik Hechmann ikke oplyse.

Direktøren kan heller ikke love, at der ikke vil komme flere fyringer i fremtiden.

"Vi følger markedet nøje, så det kan jeg ikke sige noget om," siger han.

Finsk koncern slanker sig

Af en international pressemeddelse fra TietoEnator, der har i alt 16.600 ansatte verden over med 6.600 i Finland og 3.500 i Sverige, som de største lande, fremgår det, at koncernen slanker sig.

"Den generelle nedgang i økonomien er fortsat og har ført til forsigtighed i forhold til it-investeringer i visse brancher. Vi handler for at imødegå ændringerne i efterspørgslen og reducerer vores udgifter," siger koncernens øverste chef Hannu Syrjälä fra TietoEnator.

I Nordeuropa vil der blive skåret omkring 350 stillinger, dog flest i Sverige, fremgår det af pressemeddelelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere