Annonceindlæg fra HP

Ny AI-computer fra HP tilpasser sig brugerens behov og tilbyder hidtil usete muligheder

Med kunstig intelligens skaber HP’s nye OmniBook X 14 en unik og skræddersyet brugeroplevelse målrettet dem, der ønsker høj ydeevne og intelligente funktioner

For første gang nogensinde introducerer HP en laptop, der aktivt anvender kunstig intelligens fra A til Z i brugeroplevelsen. OmniBook X 14 hjælper ikke blot med at løse de gængse rutineopgaver som mails eller opsætning af dokumenter; den løfter brugeroplevelsen til helt nye højder. Med de nye AI-funktioner og en batteritid på op til 26 timer får brugeren mulighed for at inkorporere computeren på en helt ny måde i både deres arbejdsliv og privatliv.

”Den nye HP OmniBook X 14 gør brugeroplevelsen både effektiv og nem. Den hjælper med alle de tidskrævende rutineopgaver og frigiver tid til at fokusere på de kreative og strategiske processer,” siger Mogens Balle, Area Category Manager hos HP.

Udforsk nye muligheder med HP AI Companion

En af de største nyheder er den virtuelle assistent, HP AI Companion, der er designet til at forbedre produktiviteten ved at tilpasse sig brugerens behov og præferencer. Assistenten fungerer som en central hub for computerens AI-værktøjer, og den hjælper med at opdage, lære og udforske nye måder at udnytte AI på. Overordnet set rummer den fire primærfunktioner:

  • Discover: Holder brugeren opdateret med de nyeste AI-trends og viser, hvordan de kan anvendes.
  • Ask: Besvarer spørgsmål, giver råd og kommer med kreative ideer. Brugeren kan eksempelvis få hjælp til at forbedre en præsentation eller få karriereråd baseret på deres CV.
  • Analyze: Giver dybdegående indsigter i personlige filer og optimerer arbejdsprocesser. Dette kan inkludere alt fra at analysere og forbedre dokumenter til at generere indsigt fra omfattende datamængder.
  • Perform: Optimerer computerens ydeevne ved løbende at tilpasse sig brugerens brugsmønstre.

”HP AI Companion er en unik HP-funktion, der hjælper brugeren bedst muligt ved hjælp af kunstig intelligens. Både nybegyndere og erfarne kan lære om AI og dets potentiale. Computeren tilpasser sig brugerens behov og vaner hver gang computeren anvendes - så jo mere du bruger den, jo mere personlig bliver oplevelsen. Det er som en super-intelligent, personlig assistent, lige ved hånden,” siger Mogens Balle.

 Hvor mange af markedets mest udbredte AI-værktøjer er cloudbaserede, er HP AI Companion i stedet designet til at behandle data lokalt på enheden. Dermed forbliver brugerens private informationer eller fortrolige arbejdsdata også på enheden og sendes ikke ud i skyen.

Tilbyder gnidningsfrit samarbejde

En anden central feature ved den nye OmniBook X 14 er de indbyggede AI-drevne samarbejdsfunktioner, der er designet til at gøre samarbejdet og kommunikationen med kolleger, familie og venner mere naturligt og gnidningsfrit.

OmniBook X 14 er blandt andet udstyret med det nye Poly Camera Pro, der giver brugerne en unik "studio"-kvalitet og forbedrer virtuelle interaktioner ved hjælp af AI-software. For eksempel sikrer Poly Camera Pro, at brugeren altid har øjenkontakt med øvrige mødedeltagere, uanset hvor de kigger på skærmen.

Poly Camera Pro benytter en NPU til at drive AI-funktioner som spotlight, baggrundssløring og -udskiftning, automatisk indramning i videomøder mm., som sikrer et professionelt look. Kameraet kan dermed udføre disse opgaver uden at belaste CPU'en, hvilket optimerer ydeevnen og sikrer længere batterilevetid. Endelig er de indbyggede højttalere tunet af Poly Studio, som optimerer lydoplevelsen på både møder, musik, film og spil.

”Vi samarbejder i dag mere end nogensinde før på tværs af tid og sted, og hybridarbejde er ikke længere nice to have, men need to have. Det er derfor afgørende, at vi udnytter teknologier i vores hverdag til at åbne op for nye måder at samarbejde på. Jeg ser frem til at se, hvordan OmniBook X 14 vil gøre hverdagen nemmere for brugerne,” siger Mogens Balle.

Bæredygtighed og masser af kræfter under motorhjelmen

Hjertet i den nye OmniBook X 14 er Qualcomm Snapdragon X Elite-processoren, som kombinerer høj ydeevne med lang batterilevetid. Processoren er designet til at håndtere avancerede AI-opgaver uden at gå på kompromis med energieffektiviteten, og med op til 26 timers batterilevetid samt en vægt på kun 1,35 kg er det en computer, der er skabt til et liv på farten.

Desuden kan man også tage sin OmniBook X 14 med under armen med god samvittighed. Chassiset er fremstillet af 50% genanvendt aluminium, ligesom tastaturet indeholder 50% genanvendt plastik. De interne komponenter og højttalere er også fremstillet med genbrugsmaterialer, hvilket gør computerne i denne serie til nogle af de mest bæredygtige på markedet.

OmniBook X 14 fra HP er kort sagt designet til at gøre din dagligdag nemmere – med brugervenlige AI-funktioner, høj ydeevne, lang batterilevetid og bæredygtighed i centrum.

 

HP’s nye OmniBook X 14 er nem at have med sig alt med et let design og en vægt på kun 1,35 kg.

Læs mere om den nye OmniBook X 14 her.

 Besøg HP her.