Artikel top billede

Artikel-serie: Innovation skal være Danmarks motor

Artikel-serie: Innovation er et nøgleord i udviklingen af de teknologier, som skal danne fundamentet for Danmarks teknologiske fremtid. Få overblikket over Computerworlds innovations-temaserie.

Computerworld.dk har i de seneste uger sat fokus på innovationen i Danmarks teknologiske frontlinie.

Hvordan har den det? Hvad bliver der gjort for at pleje den? Hvad vil den bringe i fremtiden.

Få nogle bud på disse spørgsmål i tema-serien herunder, hvor du kan klikke på linkene for at komme til artiklerne.

Innovation i Danmark

Derfor kan vi innovere
Hemmeligheden bag danskernes innovations-evner

7. januar 2008: Hvad er det lige, der gør it-Danmark til et område i den innovative elite? Efter alt at dømme er det et sammensurium af flere ting. Se dem her.

Sådan skaber du innovation
9. januar 2008 Slip medarbejderne løs og innovationen kommer af sig selv. Læs blandt andet hvordan de gør i Mogens Nørgaards virksomhed, Miracle.

Århus holder innovationen i gang - se hvordan
10. januar 2008 Kompetencecentret ISIS Katrinebjerg giver mulighed for, at virksomheder langt fra universiteterne kan få hjælp til forskningsbaseret innovation.

Mindre danske it-firmaer får hjælp til innovation
11. januar 2008Et nyt netværk skal skabe vækst for de mellemstore virksomheder gennem øget fokus på innovation.

CISS: Ingen er bedre til indlejrede systemer
15. januar 2008 På Center for Indlejrede Softwaresystemer på Aalborg Universitet arbejder man med landets virksomheder på at finde nye løsninger baseret på indlejret software.

Fremtidens arbejdsplads er i Ballerup - eller på café

16. januar 2008: IT-Branchen lancerede i går deres bud på, hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud. Med moderne teknologi er det allerede nu muligt at arbejde overalt, som sad man på kontoret.

Connect Denmark: Folk skal turde iværksætte
18. januar 2008: Folk skal tro på, at det kan lade sig gøre at starte en virksomhed, og nye virksomheder skal have gode vækstvilkår, hvis innovationen skal sikres. Det mener Erik Kaae fra Connect Denmark.

Ny forretningsmodel løfter 7-Technologies
18. januar 2008: 7-Technologies har sammen med indiske Nagarro netop afsluttet en omfattende teknologisk migration af deres hovedprodukt, IGSS. Dermed kan deres nye forretningsmodel udnyttes fuldt ud.

Danmarks it-førerposition er truet
18. januar 2008: Danmarks førerposition på it-området er truet. Eksperter advarer om, at lande, der især har fokus på digitale kompetencer og nye internet services, haler ind på os med meget stor fart.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere