Lenovo sælger Corel-software med lavpris-pc'er

Kinesiske Lenovo har indgået en aftale med canadiske Corel om at sælge Lenovos nye lavpris-pc'er med Corels kontorsoftware i en række lande.

Den kinesiske pc-producent Lenovo har indgået en aftale med softwarefirmaet Corel, som betyder, at Lenovos nye serie af billige pc'er vil blive solgt sammen med Corels software i en række lande.

Aftalen dækker dog foreløbig kun Nord-, Syd- og Mellemamerika, Australien, New Zealand, samt en række lande i Asien.

Lenovo overtog sidste år resterne af IBM's pc-forretning og har for nylig annonceret en ny serie af lavt prissatte pc'er rettet primært mod de små og mellemstore virksomheder.

Aftalen med Corel betyder, at pc'erne vil blive leveret med Corels software, der inkluderer WordPerfect, Paint Shop Pro og CorelDRAW.

Både WordPerfect og CorelDRAW er i dag langt fra de fremtrædende markedspositioner, som produkterne sad på i begyndelsen af 1990'erne.

WordPerfect var længe den store i forhold til Microsofts Word, men Microsofts Office-pakke endte alligevel som den dominerende.

I dag satser Corel på samme marked, som Lenovos nye pc-serie er rettet mod, nemlig de prisbevidste forbrugere og mindre virksomheder, ifølge produktchef Richard Carriere fra Corel.

Inden for kontorprogrammer har Corel dog også fået konkurrence fra blandt andet Sun med StarOffice og afløberen OpenOffice.org.

Ud over aftalen med Lenovo har Corel i forvejen en lignende aftale med Dell i Nordamerika.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere