HP køber database-arkivering

Hewlett-Packard køber firmaet OuterBay, der leverer storage-software til arkivering af databaser. Selskabet er en vigtig partner for HP's konkurrent EMC.

It-giganten Hewlett-Packard har indgået en aftale om at købe firmaet OuterBay, som udvikler software til database-arkivering.

Det kan efterlade storage-konkurrenten EMC med en bitter smag i munden, idet EMC har et tæt samarbejde med OuterBay.

EMC fastholder dog, at HP's overtagelse ikke får betydning, selvom partneren nu kommer i hænderne på konkurrenten.

- EMC vil fortsat levere den samme vare til vores kunder under EMC's varemærke, som vi gjorde før denne handel, udtaler en talsmand fra EMC.

Ifølge EMC vil OuterBay under HP fortsat følge den allerede udstukne kurs og levere software på OEM-basis til EMC.

OuterBay udvikler software til arkivering af databaser. Softwaren finder sjældent brugte data og flytter dem fra det primære storage-medie til et sekundært.

Softwaren LiveArchive fungerer med blandt andet Oracle og PeopleSofts databasesystemer samt flere andre databaser.

Med kraftigt voksende datamængder er behovet for arkivering kommet på dagsordenen for de store virksomheder.

Ifølge analysefirmaet Enterprise Strategy Group har 48 procent af de store amerikanske virksomheder planer om at investere i systemer til data-arkivering inden for de næste to år.

- Pludselig kommer HP til at fremstå som genier, siger Steve Duplessie, medstifter af Enterprise Strategy Group, til den amerikanske udgave af Computerworld.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere