Artikel top billede

(Foto: Clint Patterson/Unsplash)

Microsoft med vild melding: Windows-opdateringer bliver nu 45 procent hurtigere

Med den nyeste version af Windows 11 bliver opdateringer nu installeret langt hurtigere, meddeler Microsoft.

Den nyeste version af Windows 11 er på gaden.

Den kaldes Windows 11 version 24H2, og Microsoft er i fuld gang med at udbrede den.

24H2 byder på mange nye funktioner til brugeren, men en anden ting, der er ændret, er hastigheden af Windows-opdateringer.

Ifølge Microsoft er installationstiden på en Windows-opdatering nemlig vokset med 45,6 procent med overgangen til 24H2 i forhold til 22H2-udgaven.

Udover den hurtige installation af opdateringer genstarter pc’er også hurtigere med 24H2. Faktisk viser Microsofts resultater, at enheder med den nyeste version af styresystemet genstarter 39,7 procent hurtigere.

Derudover falder Windows Updates CPU-forbrug med 15,3 procent.

”Windows 11, version 24H2 repræsenterer væsentlige forbedringer af det allerede robuste opdateringsgrundlag for Windows. Med den seneste version får du reduceret installationstid, genstartstid og brug af CPU til månedlige Windows-opdateringer.”

”Derudover reducerer forbedringer af håndteringen af ​​funktionsopdateringer downloadstørrelserne yderligere for de fleste endpoints ved at udvide betingede downloads til at omfatte Microsoft Edge,” skriver Steve DiAcetis, Principal Program Manager Lead hos Microsoft i et blogindlæg.

Der er tale om interne tests hos Microsoft på en vedligeholdt enhed, så afhængigt af enhedens kvalitet kan resultaterne sandsynligvis variere.

Microsoft testede også en ældre enhed, som var 18 måneder forældet. Her var tallene en smule lavere.

Opdateringstiden var dog alligevel 43,6 procent hurtigere, genstart var 33,5 procent hurtigere og Windows Update havde 25 procent mindre CPU-forbrug.