Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Automatiseret økonomistyring skal hjælpe virksomheder til bedre drift

ERP-systemet Oracle NetSuite har fået en række opdateringer og tilføjelser, der skal hjælpe små og mellemstore virksomheder til at få bedre indsigt og kontrol over den daglige drift.

Af Lars Bennetzen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Automation er et af de helt store nøgleord, når vi snakker om effektivisering af virksomheders daglige drift. Netop automation var et centralt omdrejningspunkt i lanceringerne af opdateringer og tilføjelser til ERP-systemet Oracle NetSuite på brugerkonferencen SuiteWorld, som AOD PRO har fulgt.

NetSuite, der er en rent cloud-baseret ERP-løsning, er rettet mod virksomheder i alle størrelser, lige fra de mindste til de helt store. Ideen bag økonomisystemet er et modulært system, der kan vokse med virksomhederne.

”Det betyder at NetSuite er oplagt til danske virksomheder, der ofte starter som ganske små virksomheder, og så vokser dynamisk,” fortæller James Chrisham, VP International Product hos Oracle NetSuite til AOD PRO.

Hurtige behandling af fakturaer

Opdateringerne til NetSuite består blandt andet af NetSuite AP Automation, der er en løsning der skal hjælpe kunder til at forbedre deres effektivitet, ved at gøre det lettere og hurtigere at behandle regninger og betale leverandører direkte fra NetSuite.

En af de andre opdateringer er NetSuite CPQ, der ligeledes er en automatiseringsløsning, som skal gøre det lettere for salgsafdelinger at udregne priser og tilbud, selv ved komplekse produkter og tjenester.

NetSuite Ship Central blev også lanceret SuiteWorld. Det er en løsning, som er udviklet for at gøre det nemmere for NetSuite-brugere at optimere leveringsprocesser, fjerne manuelle arbejdsgange og sikre medarbejdere, der pakker og sender varerne, lettere adgang til nødvendige informationer.

Håndtering af medarbejdere og deres arbejdstider fik også et modul i NetSuites nye opdatering. NetSuite SuitePeople Workforce Management kan automatisere opgaver som vagtplanlægning, håndtering af medarbejderes tidsforbrug og beregning af lønninger.

Udnyttelse af data

Det sidste større nye modul til NetSuite er Analytics Warehouse, der sigter mod at forenkle datahåndtering, give større indsigt i virksomhedens drift og give adgang til flere indbyggede tredjeparts integrationer.

”NetSuites helt store styrke er netop modulariteten, og det har gjort, at mit firma har kunnet vokse, uden at jeg skulle skifte system eller tilkøbe nye systemer. At der samtidig findes en lang række moduler man kan købe til systemet udviklet af andre virksomheder, gør kun NetSuite endnu stærkere,” fortalte NetSuite-kunden Jon Soløy, CEO i Scandinavian Home Product, til AOD PRO.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere