Easyjet åbner mobilselskab i næste uge

Easyjet lancerer nyt mobilselskab i England næste uge. Den nye discountoperatør, Easymobile, er en næsten tro kopi af Telmore. TDC skal hjælpe med at håndtere regningsadministration og netværk. Luften over England svirrer af priskrigs-forventning.

Easyjets grundlægger, Stelios Haji-Ioannou, lancerer tirsdag i næste uge mobilselskabet Easymobile, der er den nyeste entreprise i Easykoncernens lavpris-portefølje.

Planen blev allerede lagt frem i februar, hvor Stelios Haji-Ioannou udtalte, at han agtede at stort set kopiere Telmores forretningsstrategi i det nye selskab.

TDC får nye muligheder

TDC er med som Stelios Haji-Ioannous partner og rykker dermed ind på det stort set uopdyrkede marked for discounttelefoni i Storbritannien, hvor de to parter hånd i hånd skal se, om de kan få en god forretning op at stå.

Det skal ske med Easy-brandet, der er kendt og gennemarbejdet, og TDC, der har vid og bred telefonekspertise og som for tiden har mindre gode muligheder for ellers at markere sig på det europæiske marked.

Stelios Haji-Ioannou har længe fulgt skandinaviske lavprisselskaber, især Telmore, og regner med at kunne tilbyde mobiltelefoni og SMS services til omtrent halv pris. Det sker gennem opkøb af millioner af taletidsminutter hos netværksoperatørerne.

Easymobile vil følge den såkaldte skandinaviske model, hvor discountselskaber markedsfører sig aggressivt på lave standardpriser uden skjulte forhøjelser og internetbaseret service.

Easymobile er det seneste i rækken af mobiloperatører i England, der ejes af flyselskaber, og luften svirrer allerede nu af priskrigs-forventning.

Richard Branson, grundlægger af Virgin Records, og senere Virgin Airlines, siger, at Easyjets indtræden på mobilmarkedet kommer "for sent" og at der ikke er brug for Stelios? planer". Branson lancerede i 1999 Virgin Mobile.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere