Ascom hyrer racerkøreren Jason Watt

Ascom, der blandt andet sælger kommunikationssystemer til sundhedssektoren, har ansat racerkøreren Jason Watt som kommunikationskonsulent. Han skal give Ascom et mere menneskeligt ansigt, oplyser direktøren.

Den danske afdeling af Ascom, der blandt andet leverer trådløse kommunikationssystemer til sygehuse, har føjet racerkøreren Jason Watt til medarbejderstaben.

Jobbet i Ascom giver racerkøreren den lidt tungebrækkende titel Corporate Storytelling Officer.

Bag titlen gemmer der sig primært kommunikationsopgaver.

Værdier skal ud

- Jason skal kommunikere Ascoms værdier ud til selskabets medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, siger Claus Sjælland Nørgaard, administrerende direktør i Ascom.

Han mener, at Jason Watt er den helt rette til opgaven.

- Jason Watts talent kommer nemlig ikke alene til udtryk bag rattet af en racerbil. Han er en stærk personlighed og en strålende kommunikator, siger han.

Ascom er også hovedsponsor for Jason Watt i racerløbsserien DTC, Danish Touringcar Championship.

- Det var jo nærliggende at ansætte ham, da vi har fået et godt kendskab til ham gennem vores sponsorat, siger direktøren.

Nye værdier

Men ansættelsen af Jason Watt handler ikke kun om hans kommunikationsevner, men også om, at Ascom vil tilføre it-virksomheden et mere menneskeligt ansigt.

- Som alle andre virksomheder i it-branchen er vi utroligt teknologifikserede. Derfor er det godt at få en person udefra, som fokuserer mere på den menneskelige end den teknologiske dimension på vores produkter, siger direktøren.

Ascoms største kunder findes blandt sygehuse og sociale institutioner landet over. Jason Watt sidder i dag i kørestol, efter han i 1999 var ude for en alvorlig motorcykel-ulykke, så han kender sygehus- og plejeverdenen godt, mener direktøren.

- Naturligvis har det også spillet en rolle, fordi han er et eksempel på, at man godt kan komme sig over en alvorlig ulykke og stadig vinde. Derfor er han den rette til at kommunikere Ascoms værdier, slutter direktøren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere