Artikel top billede

Microsoft åbner Office Store

Microsoft er nu klar med den første beta af sin nye app-butik til Office-pakken.

En af de mest interessante nyheder i den næste version af kontorpakken Microsoft Office er den nye Office Store, som netop er åbnet i en betaudgave. Microsoft fortæller selv om Office Store i denne blog. Ifølge softwarefirmaet er der mere end en milliard Office-brugere, og det er altså den potentielle kundegruppe, som udviklere nu kan nå gennem den nye app-butik. Den bliver også indbygget i den næste version af SharePoint.

Det skulle være meget let at installere applikationerne fra Office Store. Hele download- og installations-processen bygger på etablerede web-standarder. Hvis man sender et dokument, som er skabt med en bestemt applikation, bliver en henvisning til det pågældende program automatisk sendt sammen med dokumentet, så modtageren straks kan installere det.

Microsoft lover, at alle applikationer bliver kontrolleret for malware og upassende indhold, inden de kommer med i app-butikken. Det ser dog ud til, at reglerne er mindre stramme end i Apples App Store.

Der er også værktøjer til administratorer, som kan bruges til at styre, hvilke applikationerne de ansatte i en virksomhed kan hente og installere.

I SharePoint er der desuden mulighed for at oprette og distribuere firmainterne app-kataloger.

Der er også automatisk opdatering af applikationer og det såkaldte "side loading", hvor applikationer kan distribueres internt i virksomheden uden at hente dem ned fra Office Store hver gang.

Microsoft beholder selv 20 pct. af prisen for apps, mens resten går til udvikleren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere