Nokia Game skydes i gang i næste uge

Nokias verdensomspændende mobilspil-konkurrence, Nokia Games, ventes i år at tiltrække over en million brugere og kan for første gang byde på multiplayer-funktioner, så man kan forme hold.

Den 19. november går den femte runde af Nokias verdensomspændende spilkonkurrence Nokia Game i gang, og mobilgiganten lover, at der i år bliver plads til mange flere spillere end hidtil i de 10 dage, spillet varer.

Sidste år måtte man lukke tilgangen, da der var en million brugere på spillet.

I år går spillet går ud på at hjælpe en ung snowboarder ved navn Flo mod den ondskabsfulde AnyOne-klan. Spillet har både elementer af væddeløb, rollespil og dyst på evnerne på det såkaldte Flo-board.

Point for hold-indsats

For første gang åbnes der op for, at spillerne kan danne teams, der slår kræfterne sammen mod spillets onde kræfter, og det vil indgå i pointoptællingen.

Samtidig med bliver det muligt for spillerne at dyste på tværs af landegrænser.

- I år får deltagerne point for deres hurtighed og fingerfærdighed. De konkurrerer på tid og bedømmes på deres evner til at være problemløsere. Men man vil også blive belønnet for evnen til at finde sammen med andre spillere og for evnen til at gennemføre en multispiller-strategi, siger marketingmanager for Nokia i Skandinavien, Johan Eidhagen.

Spillere har i et par måneder kunnet downloade demoversioner af spillet til at øve sig på, hvis man vel at mærke er i besiddelse af en Nokia 3650 eller Nokia N-gage.

Sidstnævnte krydsning af en mobiltelefon og et spilkonsol er desuden udlovet som præmie til en vinder i hver af de 35 deltagende lande.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere