DIR bliver første hosting-partner hos IBM

Hosting-centret DIR er som den første danske virksomhed blevet IBM Certified xSP Prime Hosting Partner. Certificeringen sker som led i IBMs øgede fokus på markedet for små og mellemstore virksomheder, et område DIRs direktør Vibeke D. Hansen nu mener, er i vækst.

Certificeringen af DIR er et led i IBMs øgede fokus på SMB-markedet.

»Fra undersøgelser ved vi, at SMB-kunder kan være skeptiske over for at samarbejde med store virksomheder. Kunderne er bekymrede for, at de ikke prioriteres højt nok. Her er partnerne et vigtigt bindeled for IBM, fordi kunderne får en klar fornemmelse af at være i øjenhøjde med leverandøren,« siger Jesper Larsen, ansvarlig for emerging markets i IBM Danmark.

For DIR er aftalen en blåstempling, som ifølge Vibeke D. Hansen får stor betydning for selskabet.

»Partnerskabet med IBM har givet øjeblikkelig effekt for DIR. Vi er rykket en tak op i markedet, og vi har allerede fået nye kunder, som vi ellers ikke ville kunne få adgang til. Certificeringen blåstempler vores produkt og sender et kraftigt signal om, at vores miljø er blandt de mest avancerede, veldokumenterede og sikre. Partnerskabet giver os ligeledes adgang til et vidtgående netværk af kompetencer,« siger hun.

DIR fungerer i dag som outsourcing-partner for en række SMB-kunder og har erfaring med drift af forskellige applikationer, herunder Citrix, Navision, Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server og Oracle-databaser, oplyses det.

Århus-virksomheden, der opstod i 1996 - dengang med hovedfokus på databaseløsninger - mener, at den kan tilbyde sine partnere noget, som de dominerende hosting- og outsourcingvirksomheder ikke kan.

»Vi er måske ikke så synlige, fordi vi hovedsagelig fungerer som underleverandører. Vi har 100 partnere, som sælger vores ydelser, blandt andet Navision-huse. Hos os kan det lille Navision-hus være sikker på, at vi ikke stjæler opgaven fra dem. Vi står for hosting-delen. Det er det, vi kan. Vi har ikke de andre kompetencer, så der er ingen risiko for, at vi pludselig løber med vores kunders forretning. Hos os er der ingen risiko for kanalkonflikt,« slår Vibeke D. Hansen fast over for CRN.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere