Konkursramt Combo genstarter med ny kapital

Næstved-forhandleren Combo er efter måneders betalingsstandsning erklæret konkurs, men medarbejdere og aktiviteter videreføres.

Det lykkedes ikke for stifter og direktør Frands Sharpe at redde Combo Solutions ud af betalingsstandsningen.

»Den akkord-ordning, vi stilede mod, ville være blevet alt for dyr i forhold til banken og feriefonden,« forklarer han.

I stedet er Combo Solutions blevet erklæret konkurs og Frands Sharpe og to andre ledende medarbejde har købt aktiviteter og medarbejderforpligelser for knap to millioner kroner.

I alt er en gæld i størrelsesordenen 6-8 millioner kroner parkeret i konkursboet.

Ifølge direktøren er selskabets kreditorer blandt distributørerne sluppet nådigt. Både Tech Data og Scribona skal således allerede have tegnet nye kreditaftaler med det genstartede Combo.

Til sammen med en ny, endnu unavngiven investor, vil Frands Sharpe videreføre Combo-foretningen i det hidtidige holdingselskab.

Selskabet bemandes med 14 mand, som flytter med fra konkursboet. I forhold til Combo Solutions for et år siden er der tale om en halvering af mandskabet.

I sidste måned indgik Combo et tæt samarbejde med Global Business Solutions som overtog C5-aktivterne inklusive tre mand fra Combo, som til gengæld fik lov at sælge infrastrukturydelser gennem GBS.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere


Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere