Brancheforening vil samle IT-distributørerne

Hvad der ikke er lykkedes tidligere, forsøger IT Brancheforening nu, at gøre noget ved. Nemlig at samle danske IT-distributører i en fælles forening med fælles fodslag. I sidste uge var en række distributører samlet hos IT Brancheforeningen i København for at debattere muligheden for en undergruppe i IT Brancheforeningen.

»Nogle ting kan man gøre i fællesskab. Eksempelvis sørge for fælles vilkår, som man kan arbejde under. Det kan være fælles aftaler med forhandlerne, så man som distributør ikke skal opfinde den dybe tallerken hver gang. Alle de ting man kan gøre, når man er mange - gøre tingene billigere for den enkelte etc - vil vil tilbyde gennem det nye forum,« argumenterer IT Brancheforeningens direktør, Jakob Lyngsø.

Det er dog fortsat usikkert om mødet, der var det andet, brancheforeningens direktør Jakob Lyngsø har kaldt sammen til, munder ud i IT-branchens distributør-udvalg, som undergruppen vil komme til at hedde, da flere af distributørerne ikke dukkede op til mødet af den ene eller den anden årsag.

Det blev dog besluttet på mødet, at der arbejdes frem mod at der holdes et stort fælles møde i oktober, hvor det besluttes endegyldigt, om der er forudsætninger for at samles under samme paraply.

Læs mere om sagen i dagens udgave af Computer Reseller News.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere