Link2-IT indgår sikkerheds-aftale med SEC DataCom

Den danske distributør af sikkerhedssoftware, SEC DataCom, har indgået en stor salgsaftale med forhandler-netværket Link2-IT med henblik på salg af selskabets produkter til mindre og mellemstore virksomheder. Til at starte med omfatter aftalen sikkerhedsproduktet Vasco Hard Tokens.

Som følge af aftalen vil 10 partnervirksomheder i Link2-IT påbegynde salg og implementering af produkterne, hvilket betyder, at over 50 konsulenter kommer til at beskæftige sig med dette område, oplyses det. Senere på året ventes aftalen at blive udvidet til også at omfatte flere produkter.

»Efter et par år, hvor vi har opbygget netværket, er det nu blevet konsolideret og står stærkt i de enkelte partneres bevidsthed. Det gør, at der hver dag bliver henvist mange kunder mellem de enkelte partnere. Samtidig har vi opnået en geografisk dækning og en styrke i fællesskabet, der gør, at vi er kommet op på det niveau, hvor vi gerne vil være: Dér, hvor de store producenter og distributører begynder at tænke på os som en naturlig partner specielt på SMB-markedet,« fortæller Kenn Boe Hansen, der er administrerende direktør i Link2-IT.

»Citrix-aftalen (tidligere på året, red.) var gennembruddet for os, og SEC DataCom-aftalen er et godt bevis på, at vi er i stand til at indgå vigtige aftaler på vegne af vores partnervirksomheder. Vi taler i øjeblikket med nye potentielle leverandører hver eneste uge og forventer snart at lukke flere aftaler,« uddyber Kenn Boe Hansen.

SEC DataComs administrerende direktør, Lars Zinglersen ser aftalen med Link2-IT, som en enestående mulighed for at udvide selskabets satsning på SMB-markedet yderligere.

»Link2-IT-konceptet virker meget gennemarbejdet, og netværket er meget stærkt baseret på de enkelte meget kompetente forhandlere. Vi kender SMB-markedet godt i forvejen, men det her er en mulighed for at udvide dette segment yderligere. Link2-IT har udvist stor professionalisme og drive i forbindelse med opstarten og herigennem et commitment, som vi tror meget på vil lykkedes,« forklarer Lars Zinglersen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere