Broker lancerer online-baseret tilbudsservice

Brokeren Compudis, der netop er udskilt fra EET Nordic, går nu direkte efter at få flere danske forhandlere som kunder med en ny online-tilbudsservice, der gør det muligt for forhandlerne uforpligtende at spørge efter en
brokerpris på bestemte varer.

»Vi vil gøre det nemt for forhandleren, som måske har svært ved at skaffe en del til den rigtige pris. Han kan henvende sig til os og få svar med et tilbud tilbage på en e-mail,« siger salgschef Kristian Hasager fra Compudis.

Hasager fremhæver selv, at baggrunden for initativet også er mange forhandleres frygt for at have en hektisk broker i røret, der presser hårdt på for at gennemføre en hurtig og beskidt handel.

»Den slags behøver de ikke frygte. Her kan de komme med en forespørgsel, som stille og roligt bevares af en e-mail i løbet af et par timer. Den indeholder et tilbud, der holder et par dage,« fortæller salgschefen for Compudis.

EET Nordics udskilte brokerfirma Compudis har nu tre måneder på bagen. Som hos de fleste danske brokerfirmaer sker 80 procent af salget uden for landets grænser.

Mere om det nye firma i næste udgave af Computer Reseller News, der udkommer 1. oktober.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere