Artikel top billede

Belle Balance:: - Vi er ikke Dell-forhandler

Belle Balance, der forhandler lønpakker og personalegoder, har efter eget udsagn aldrig været Dell- forhandler. (opdateret)

Efter CRNs afsløring af, at forhandleren Belle Balance ved indgåelse af en SKI-kontrakt om levering af hjemme-pcer til Ringkøbing-Skjern Kommune spillede en dobbeltrolle som både rådgiver og forhandler for Dell, hævder Belle Balance nu, at man aldrig har været forhandler af pc-udstyr fra Dell

Det har ellers fremgået af firmaets hjemmeside, hvor man indtil i dag blandt andet kunne læse, at »(…)Belle Balance (er) tilknyttet som forhandler for Dell, som en af de eneste«.

Et andet sted på siden skrev Belle Balance: »Vi har indgået samarbejdet med (…) Dell vedrørende levering af pc’ere og it-udstyr.«

Og  i april 2009 bragte Belle Balance selv nyheden om, at man siden begyndelsen af 2008 har haft et »tæt samarbejde« med Dell om leveranceraf pc'ere »primært til kommuner«.

Juridisk direktør i Belle Balance, Jesper Dannemann, bekræfter overfor CRN, at henvisningerne til samarbejdet med Dell er blevet fjernet tirsdag eftermiddag.

»Vi har slettet det for fem minutter siden. Vi har aldrig været Dell-forhandler,« siger Jesper Dannemann, da CRN taler med ham kort efter klokken 16 tirsdag eftermiddag. Han forklarer samtidig, at oplysningerne om samarbejdet med Dell skyldes en »fejl«.

Et enkelt sted på Belle Balances hjemmeside optræder Dell dog fortsat som samarbejdspartner for Belle Balance.

Jesper Danneman siger i øvrigt, at Belle Balance ikke ønsker at kommentere sagen om den vestjyske hjemme.-pc-ordre.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til sagen fra Dell.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere