50 grunde til at hade internettet

Her er 50 grunde til at hade internettet. Hvis man da ikke er begejstret for rickrolling, grimme hjemmesider og popup-vinduer.

Du ville næppe befinde dig på ComON, hvis du ikke havde en form for kærlighed eller tilknytning til internettet, men hvis man skal tro listen hos avisen Telegraph, så er der tale om et ambivalent kærlighedsforhold.

For hvis du tænker godt efter, så er der sikkert rigeligt af elementer ved det fantastiske internet, der kan får dig op i en spids. Telegraph har samlet en liste på ikke mindre end 50 irriterende ting ved internettet.

Blandt de mange punkter er for eksempel popup-vinduer, hjemmesider bygget i frames og stavefejls-snyltere. Top 5 lyder således:

1/ Nazi-sammenligningen
Når en debat på internettet vokser sig længere og længere, så stiger sandsynligheden for, at en af parterne vil sammenligne modpartens synspunkter med Hitler eller Nazi-tyskland.

2/ Facebook-aktivisme
Facebook har gjort, at mange tror, at verdens problemer kan løses ved at oprette en gruppe på Facebook. Det kan de ikke!

3/ Beskeder om beskeder
Er du tilmeldt Facebook, Twitter eller stort set alle andre tjenester, så kan du regne med, at de ofte oversvømmer din indbakke med beskeder og påmindelser, hvis du ikke piller ved standardindstillingerne.

4/ CAPTCHAs
De krytiske tegn ved oprettelse af nye tjenester er ofte til større besvær end nytte.

5/ Web-guruer
Web 2.0 har skabt en ny branche af rådgivere, der i nogen tilfælde bør få påtrykt visitkortet "varm luft".

Nogle af de absolutte værste på listen er Flash-reklamer, der automatisk afspiller lyd, og hjemmesider, der stille specifikke krav til, hvor mange bogstaver, tal og tegn, der skal være i nye kodeord.

Den komplette liste finder man hos Telegraph.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere


Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere