IT2trust scorer Check Point

Den mindre end et år gamle sikkerhedsdistributør IT2trust har scoret endnu et stort agentur, nemlig Check Point.

Check Point er især er kendt for firewalls og sikkerhedsløsninger til store virksomheder. Men nu satser selskabet også på at komme ind hos de mindre og mellemstore kunder. Til den satsning har man antaget IT2trust som distributør nummer to i tillæg til den eksisterende Check Point-distributør Network Technologies/DNS.

Sidste år forsøgte Check Point samme øvelse med udnævnelsen af en nummer to distributør. Det var det dengang nystartede danske datterselskab af svenske Securesoft. Men da Securesoft kort efter blev opkøbt af tyske Computerlinks, blev det danske selskab lukket, og Check Point-aftalen faldt til jorden.

Landechef for Check Point i Danmark, Jan Bau, siger til CRN, at han denne gang har undersøgt markedet grundigt for at finde en stabil distributør, der kan stå for SMB-satsningen.

IT2trust, der er dannet af tidligere Swanfolk og afhoppere fra Norsoft-Swan fusionen i slutningen af sidste år, har i forvejen CA samt en lang række lidt mindre mærker indenfor it-sikkerhed på hylderne. Distributøren har i dag 10 ansatte og er i gang med at hyre to mere. Ifølge direktør Dennis Wøldike vil IT2trust kunne betjene Check Point ved hjælp af sine eksisterende ressourcer.

Målet for det nyetablerede parforld er at skaffe 40 nye Check Point-forhandlere i løbet af det næste år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere


Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere