Risikerer kæmperegning for Hotmail på mobilen

Vælger man at få e-mail beskeder fra Hotmail sendt videre til mobiltelefonen, risikerer man en kæmperegning. Hver mail koster en krone - og Hotmail plages konstant af spam, som brugeren kommer til at betale for.

TDC lancerede i slutningen af december muligheden for at få videresendt e-mail fra en Hotmail konto til mobiltelefonen. Men tilbudet kan hurtigt blive en særdeles dyr fornøjelse for brugeren, skriver Berlingske Tidende. Hver gang brugeren modtager en SMS koster det en krone, og Hotmail er berygtet for store mængder af reklamemails - spam - som sendes uopfordret til brugerne. Og dermed til telefonen - til en krone stykket.

TDC er udmærket klar over problemet. Man har derfor sat en øvre grænse på 100 mails om måneden, hvilket højest kan give brugeren en regning på 100 kroner. Hos Microsoft, der står bag Hotmail, henviser man til de indbyggede spam-filtre i Hotmail.

- Spam er som virus i dag, og det er vigtigt, at forbrugerne fra starten er opmærksomme på spam. Man kan sætte filtre op i Hotmail, så man kun modtager mails fra bestemte afsendere, men det er noget den enkelte bruger selv skal indstille, siger system engineer Martin Lundsgaard, sikkerhedsekspert hos Microsoft, der står bag Hotmail til avisen.

520.000 danskere har i dag en Hotmail-konto, og af dem er omkring 250.000 af dem kunder hos TDC Mobil.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere