De bedste danske e-butikker er kåret

I aftes blev der uddelt otte priser ved årets E-handelspris. Se årets bedste af de nye, årets publikumfavorit og alle de andre vindere her.

Igen i år er de bedste danske webbutikker blevet kåret.

Ved årets prisoverrækkelse i aftes var der både gamle og nye ansigter blandt de nominerede.

De otte kategorier er:

- Nystarterprisen
- Brancheprisen
- Innovationsprisen
- Købmandsprisen
- Internationaliseringsprisen
- Specialprisen
- Æresprisen
- Brugerprisen

Nystarterprisen blev vundet af Addealing.

Addealing er en markedsplads for virksomheder, der ønsker at sælge reklameplads på nettet, og virksomheder der netop leder efter gode placeringer til deres budskab. Handlerne afvikles som auktioner, hvilket betyder, at de to parter kan handle direkte med hinanden - uden om for eksempel mediebureauer.
Firmaet blev startet i august 2007.

Brancheprisen gik i år til Smartguy.dk. Smartguy har vist, at tøj sagtens kan handles over nettet, hvilket ofte er blevet erklæret umuligt.

Siden starten for otte år siden har Smartguy fået søsterbutikkerne Smartgirl.dk og Smartkids.dk. Bag domænenavnene er et varelager på 4.000 kvadratmeter og 45 ansatte.

Årets innovationspris gik til Saxo Bank.

Købmandsprisen gik til Freeways fastfood-portal Just-Eat.dk.

På hjemmesiden kan man bestille bord eller mad på 1000 restauranter over hele landet, og det er et tilbud, som danskerne har taget til sig. Hver måned bliver der bestilt 480.000 måltider og bordreservationer.
Tjenesten har levet siden 2001 og har i dag afdelinger i England, Island og Holland.

Lego løb med årets internationaliseringspris.
Lego bliver hædret for en massiv online tilstedeværelse, der har været med til at give ny kraft til legetøjsfirmaet. På hjemmesiden er det ikke alene muligt at bestille produkter, Lego har også tilføjet muligheden for at lege og udbygge oplevelsen af sit fysiske produkt via nettet.

Specialprisen gives til en virksomhed, der udmærker sig på speciel vis.
Den titel mente juryen, at SlankeDoktor.dk fortjente. Læge Carl J. Brandt har opstartet siden, der i dag vokser i kraft af høj brugerinddragelse.

Årets ærespris tilfaldt Aarstiderne.com.
Forhandleren af økologisk frugt og grønt via nettet har vokset sig fra en god idé til en god forretning. I dag har årstiderne cirka 40.000 danske kunder og 120 medarbejdere. I 2006 blev der omsat for 201 millioner kroner og tjent et overskud på 90.000 kroner.

Brugerprisen kåres ikke af juryen men via en brugerafstemning. Igen i år gik prisen til DTF Travel, der udbyder rejser, hoteller og lignende via nettet.

Især diverse medlemsfordele og konkurrencer er med til at lokke 250.000 unikke brugere om ugen ind på hjemmesiden.

E-handelsprisen er arrangeret af FDIH - Foreningen for Distance- og Internethandel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere