Amerikansk gennembrud for Vejle-firma

Vejle-firmaet Add-On Products har opnået en godkendelse hos den offentlige amerikanske indkøbsorganisation, GSA.

Vejle-firmaet Add-On Products har opnået en godkendelse hos den offentlige amerikanske indkøbsorganisation, GSA. Det er ifølge virksomheden et gennembrud for mulighederne på det offentlige amerikanske marked, hvor Add-On vil afsætte sine Microsoft Outlook- og Exchange-tillægsprodukter.

Godkendelsen betyder i praksis, at Vejle-firmaets kalender-add-ons har fået plads på indkøbsforeningens website, www.gsa.gov.

»Med blåstemplingen fra U.S. General Services Administration - GSA - har vi fået en særdeles privilegeret stilling i forhold til vore konkurrenter samt generelt i forhold til andre danske softwareproducenter,« oplyser salgsansvarlig for USA Jonathan Cope fra den vejlensiske softwarevirksomhed.

Firmaets hovedprodukter er team-kalendere, som giver medarbejdere i en virksomhed bedre muligheder for at orientere sig i forhold til kollegers planlægning.

Add-On Products har desuden for nylig lanceret RoomService Central, som gør det muligt for Outlook-brugere at booke ikke bare selve mødet, men også alle de ekstra services, der skal bruges til mødet. Ved et internt møde kan det for eksempel dreje sig om at bestille kaffe, mad, AV-udstyr og bordopstilling - og ved et eksternt møde for eksempel bookning af bil og salgsprøver.

»I USA er vi blandt ander med hjælp fra danske konsulater ved at udbygge et eksisterende forhandlernet, som skal være meget omfattende, men vi forventer, at navnlig vores godkendelse på den offentlige indkøbsordning vil give en stærkt forøget omsætning,« fortsætter Jonathan Cope, der som salgsansvarlig er manden, der har forhandlet kontrakten hjem til Vejle. Af konkurrencehensyn vil han dog ikke give sine forventninger udtryk i konkrete tal.

»Takket være certificeringen, vil offentlige indkøbere i USA nu med deres regerings-kreditkort kunne købe Add-Ons produkter via den offentlige indkøbsforenings hurtige processer samt direkte på nettet. Indkøbsprocessen er strømlinet for at undgå langvarige godkendelsesprocedurer og unødvendigt bureaukrati. Regeringskreditkortene benyttes til hele 30 millioner transaktioner årligt, og da vi nu er certificerede, har offentlige indkøbere mulighed for at foretage indkøb for op til 500.000 dollar fra Add-On Products, uden at der skal foregå licitation. Grænsen for vore konkurrenter - uden certificering og markedsføring gennem den offentlige kanal - er cirka 5000 dollar,« fremhæver Jonathan Cope.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere