Stein Bagger aldrig set på hemmeligt kontor

Ingen på hotel Schæffergården har nogensinde set Stein Bagger. Det var ellers her Stein Bagger ifølge Asger Jensby havde sit hemmelige kontor.

Ingen ansatte på hotel Schæffergården har nogensinde set Stein Bagger på hotellet. Dermed kan hotellets direktør hverken be- eller afkræfte Asger Jensbys forklaring om, at det hemmelige kontor blev brugt af Stein Bagger.

"Jeg har ikke set Stein Bagger på hotellet, ingen ansatte har set nogen være på værelset, og de af personalet der kunne have set Stein Bagger har aldrig set ham," siger direktør for Schæffergården Rune Korsgaard til ComON.

Hotellet er indrettet på en måde, så brugeren af rummet, Stein Bagger eller en anden, i princippet kan komme og gå uden at blive set af personalet.

Ifølge Asger Jensbys forklaring, så skjulte Stein Bagger belastende dokumenter på det hemmelige kontor. Det ved Jensby, fordi han søndag eftermiddag optrevlede hele svindlen på kontoret sammen med chef i JMI Invest Lars Brammer og kommunikationsrådgiver Erik Ove. De fandt stakkevis af dokumenter, der ifølge dem afslørede Stein Bagges bedrageri.

I de seneste forklaringer er de stakkevis af dokumenter dog blevet til tre ringbind. 22 øvrige ringbind indeholdt Stein Baggers private bilag, og dem har Jensby ikke udleveret til politiet.

Jensby kom på sporet af det hemmelige kontor, da han fandt et nøglekort. Hotellets nøglekort er helt annonyme, men en IT Factory ansat oplyste angiveligt om hotelværelset. Ingen IT Factory ansatte som ComON har talt med er dog blevet udspurgt om nøglekortet.

Hoteldirekør Rune Korsgaard kan hverken be- eller afkræfte at der var "stakkevis af dokumenter" eller 25 ringbind på kontoret.

"Om fredagen kunne stuepigerne se en masse uåbnede papkasser i rummet. Mandag morgen var der blot en enkelt tom papkasse tilbage," siger direktøren.

En person har altså anbragt papkasser i rummet uden nogen har set det. Indholdet af papkasserne blev søndag fjernet enten af Asger Jensby selv eller på hans ordre. Derfor var det et tomt rum, på nær den tomme papkasse, som politiet kunne undersøge mandag.

Det var direktionssekretæren der den 11. november lejede rummet fra den 13. november og frem til 19. december og igen fra 5. januar til 8 april. Sekretæren var ikke Stein Baggers personlige sekretær.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere