Ny satsning fra Jubii

Det er ikke væltet ud med nye initiativer fra Jubii på det seneste. Nu kommer selskabet med en helt ny musikportal.

Der er efterhånden langt mellem nyhederne fra 90'ernes danske internet-fortrop hos Jubii. Men nu er Jubii klar med et nyt site.

Navnet er Musiknyt.dk. Og som titlen afslører, så er der tale om en portal med fokus på musik - nationalt og internationalt.

Lokkemaden er muligheden for at smuglytte til den nyeste musik og læse dugfriske nyheder. Jubii lover, at man vil bestræbe sig på at opdatere siden døgnet rundt.

Siden skal desuden være indgang til koncertinformation, anmeldelser og videoer. En aftale med IFPI sørger for, at lyd og billeder kan afspilles lovligt på siden, men aftalen betyder også, at der vil blive vist hitlister.

»Vi lavede en undersøgelse blandt vores 2.2 millioner unikke besøgende. Spørgsmålene var enkle: Hvad interesserer I jer mest for? Og hvad mangler I på nettet? Musik lå nummer et i begge kategorier. Derfor lancerer vi nu musiknyt.dk,« fortæller Portal Direktør Jakob Melson fra Jubii, der står bag det nye site.

Holdet af seks journalister består blandt andet af Dan Rachlin og Lars Sandstrøm, også kendt som Lille Lars fra radiostationen The Voice.

Jubii lancerede tidligere i år kvinde-sitet Amine.dk, der hurtigt er blevet populær blandt målgruppen. Det er dog tvivlsomt, om Musiknyt vil opnå samme tilslutning inden for samme tidshorisont. Den danske web-flade har allerede ambitiøse musiksider i Gaffa.dk, Soundvenue, Bandbase og Ekstra Bladets musik-sider.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere