120 millioner for kvinde på eBay

Den 24-årige Kay Hammond, der satte sig selv til salg på auktionstjenesten eBay, modtog bud på 120 millioner kroner inden auktionen blev lukket ned.

Giftelystne – og rige – mænd bød ti millioner pund, cirka 120 millioner danske kroner, for at blive gift med den 24-årige engelske karrierekvinde Kay Hammond. Hun satte i sidste uge sig selv på auktion på tjenesten eBay. Fredag aften blev auktionen lukket af eBay, fordi den var uetisk, men inden da havde 11 mænd budt på kvinden.


- Det er et gråt område, men der er visse ting der ikke anses for passende. Eksempelvis når folk sælger deres sjæl, fortæller en talsmand fra eBay til den engelske nyhedstjeneste Ananova.


Kay Hammond forsvarer sig med, at hun ikke solgte hverken sin krop eller sex. "Jeg sælger det hele", siger hun til nyhedstjenesten. Hun har modtaget omkring 600 e-mails siden hun satte sig selv på auktion.


De 11 bud, der kom på Kay Hammond, på eBay auktionen er alle annuleret af auktionstjenesten. Kay Hammond overvejer i øjeblikket, om hun skal sætte sig selv til salg på andre auktionstjenester.


Relaterede artikler:

  • Sælger sig selv på nettet



    • Brancheguiden
      Brancheguide logo
      Opdateres dagligt:
      Den største og
      mest komplette
      oversigt
      over danske
      it-virksomheder
      Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
      Brother Nordic A/S
      Import og engroshandel med kontormaskiner.

      Nøgletal og mere info om virksomheden
      Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

      Kommende events
      Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

      Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

      20. august 2024 | Læs mere


      Det Digitale Produktpas

      Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

      21. august 2024 | Læs mere


      Cyber Security Summit 2024

      På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

      27. august 2024 | Læs mere