Nyt dansk datingsite provokerer

Danmark har fået to nye datingsider. Den ene side læner sig op af prostitution, mener kritiske røster.

Rækken af dating-sider fortsætter med at vokse i Danmark. I denne uge er to nye kommet til.

Siden Auktionsdate.dk har skaffet sig mest omtale - og flest negative kritikere.

Som navnet antyder, så er det nemlig muligt at tilbyde en date på hjemmesiden i form af en auktion. Man kan kategorisere sin date som for eksempel hygge-date eller almindelig date.

Hjemmesiden har fået kritik for betegnelsen "fræk date", hvilket Merete Ipsen fra Kvindemuseet betegner som ren prostitution.

»Det højeste bud på en mand er 130 kroner, mens budene på kvinderne løber op i flere tusind kroner. Priserne viser jo, at markedet er domineret af mænd, som synes, det er i orden at købe kvinder, mens de lave bud på mændene viser, at det ligger kvinder fjernt at købe sex af mænd,« siger Merete Ipsen, der er leder af Kvindemuseet og medlem af bestyrelsen for Center for Kønsforskning til MetroXpress.

Mere sobert

En anden nystartet dating side er en anelse mere sober.

Spottingme.dk slår sig op på, at siden er gratis, og at man ikke skal være bruger for at se profiler.

Folkene bag SpottingMe har tidligere lanceret SpottingYou, der skal bruges til at skabe kontakt med sommerferie-kærester eller personer, som man kun har udvekslet et flygtigt blik med.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere