Artikel top billede

Batman vender tilbage til Gotham City - du kan godt glæde dig

Robert Pattinson kommer endnu en gang til at spille én af DC Comics’ mest ikoniske karakterer i efterfølgeren til ”The Batman.”

DC Comics, ét af verdens ældste og største tegneserieforlag, ejer som bekendt rettighederne til en bred vifte af kendte superhelte.

Én af deres mest populære er Batman – alias Bruce Wayne – der i sin karakteristiske flagermusedragt sørger for at feje Gotham City’s gader rene for skurke og forbrydere.

Han optrådte for første gang i en tegneserie i 1939 og har sidenhen været med i utallige film og serier.

Inden for nyere tid kan især nævnes Christopher Nolan’s “The Dark Knight”-trilogi, der høstede stor ros og anerkendelse i 00’erne og start 10’erne.

I 2022 fik vi så igen et glimt af The Caped Crusader, da Robert Pattinson spillede hovedrollen i “The Batman,” og her har instruktøren Matt Reeves nu planer om en efterfølger.

“The Batman 2” udkommer i biograferne 1. oktober 2026 og vil indgå i DC Elseworlds-universet, der eksisterer separat fra det overordnede hovedunivers.

Robert Pattinson vender tilbage i rollen som Batman, ligesom Colin Farrell igen kommer til at spille den berygtede forbryderboss Oswald Cobblepot – også kendt som Pingvinen.

Derudover ville det være en overraskelse hvis ikke Zoë Kravitz, Jeffrey Wright og Andy Serkis er at finde i rollerne som henholdsvis Catwoman, James Gordon og Alfred Pennyworth.

Det vides heller ikke om Barry Keoghan får mere spilletid i sin rolle som The Joker, der kun var med i en kort scene i ”The Batman”.

Der er endnu ikke nyt om selve handlingen.

Men indtil vi får mere at vide om det, kunne man jo kigge lidt på serien “The Penguin” der udkommer på Max her i september.

Du kan læse mere om serien her.