TDC omlægger fastnetpriser: Kun opkaldsafgift

Helt ny pris for TDC's private fastnetkunder. En krone i opkaldsafgift og ingen minutpris til andre fastnetnumre.

TDC omkalfatrer teleselskabets fastnetpriser for privatkunder. Fra 30. september vil det koste private fastnetkunder en krone at ringe op. Til gengæld koster det ikke yderligere, hvis det er til en anden fastnettelefon. Kun hvis det er til en mobiltelefon, er der en minutpris på 79 øre.

Dermed bliver korte samtaler enormt dyre, mens længere samtaler ofte vil blive billigere.

”Formålet er at gøre kunderne glade ved, at de kan tale ubegrænset til en fast pris. Erfaringen er, at det øger kundernes samtalelængder og loyalitet overfor TDC," siger Jesper Theill Eriksen, direktør for TDC Privat.

TDC siger, at 80 % af alle minutter fra en fastnettelefon går i dag til andre fastnettelefoner, så mange kunder vil opleve en stor værdi ved den nye prissætning.

TDC's mål er, at deres fastnet for fremtiden også er et attraktivt produkt. Der er ellers masser af konkurrence fra både IP-telefoner, billige mobilløsninger og konkurrerende fastnetudbydere.

Den nye prisstruktur er udviklet på baggrund af kundeundersøgelser med mere end 8.000 kunder. Svaret var klart over hele linjen: Kunderne vil gerne have friheden til at tale løs uden at skulle bekymre sig om regningen, siger TDC.

”Langt de fleste samtaler foregår i dagtimerne, og alle samtaler over tre minutter i dagtimerne bliver billigere. Med en gennemsnitlig samtalelængde fra fastnet til fastnet på 3,4 minutter, vil en del kunder spare penge på samtalerne,” fortæller Jesper Theill Eriksen.

Der vil dog øjensynligt være en udvej for kunder, der ikke bryder sig om den drastiske ændring.

”Synes man alligevel ikke at den nye pris passer til ens forbrug, skal man selvfølgelig bare kontakte os. Så finder vi en løsning, der passer den enkeltes behov,” siger Jesper Theill Eriksen.

Fortsat månedlig afgift
De faste priser for abonnementet er der dog stadig. Oprettelse og abonnement for standard fastnetabonnement er 950 kroner i oprettelse (mulighed for 99 kroner online rabat) og 134 kroner i abonnement pr. måned.

Vælger kunden FastnetMax er oprettelse 199 kroner, hvorefter den månedlige abonnementpris er 299 kroner, men så kan man også tale for nul kroner i minuttet til alle fastnet og mobiltelefoner i Danmark, dog med opkaldsafgift på 35 øre.

Ændringerne gælder ikke TDC Erhverv, der fortsætter på deres gamle aftaler.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere