TDC-musiktjeneste skifter navn

En fogedsag får nu TDC til at ændre navnet for sin gratis musiktjeneste Play.

Ejerne af den britiske netbutik play.com har rejst en fogedsag mod TDC for brugen af ordet 'play' som navn for sin musiktjeneste. TDC reagerer nu ved at ændre tjenestens navn til henholdsvis TDC Play og YouSee Play. Navneskiftet skal forhindre, at TDC bliver konfronteret med et fogedforbud.

»Vi har brugt rigtig mange kræfter på at gøre vores musiktjeneste kendt blandt TDC's kunder, og vi har bestemt ikke tænkt os at opgive at bruge navnet Play. Alt tyder på, at vi ville vinde denne sag i sidste ende, men en sådan sejr vil ikke være ret meget værd, hvis vi under-vejs kommer i en situation, hvor vi får forbud mod at bruge navnet Play. Derfor sikrer vi os allerede nu ved at lave et navneskifte,« siger TDC-koncernchef Jens Alder.

Netbutikken play.com, der er placeret på den engelske kanal-ø Jersey, har registreret navnet 'play' som et fælles EU-varemærke. Selskabet har stævnet TDC med krav om, at fogedretten i København skal forbyde TDC at kalde sin musiktjeneste Play. TDC mener stadig, at man har en god sag.

»At give en virksomhed eneret til et så almindeligt ord som 'play' svarer til, at man f.eks. giver Deutche Bank eneret til ordet 'bank' og forbyder alle andre firmaer at anvende ordet "bank" i deres navn,« siger Jens Alder.

Teleselskabet understreger, at navneskiftet ikke får nogen betydning for selskabets kunder eller brugere af tjenesten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere