Ny 3-boss rydder op

Afskedigelsen af de to danske 3-direktører er en oprydningsaktion fra 3's nye direktør Jesper Weng. Fyringerne sker dog også i erkendelse af, at 3's kunderservice har været for dårlig.

På to-måneders dagen for sin tiltrædelse skiller 3-direktør Jesper Weng sig af med et par ledende medarbejdere. Fyringerne af selskabets salgsdirektør og kunderservicedirektør er en direkte konsekvens af, at der nu er kommet en ny mand med en ny stil.

»Jeg har mine ideer om hvordan, selskabet skal drives videre, og det er dem, jeg er ved at indføre nu. Det indebærer, at jeg sammensætter et nyt management-team, og derfor har jeg valgt at stoppe samarbejdet med de to direktører,« forklarer Jesper Weng til IT-avisen ComON.

Svigtende kundeservice
Bag den nye ledelse, ligger dog også Wengs erkendelse af, at 3 skal forbedre sig for at kunne fortsætte indtoget i Danmark.

»Vi har haft en god tilgang af kunder på det seneste, og dermed har vi bevist, at vi godt kan få kunder. Nu skal vi bevise, at vi kan levere de services, som de forventer af os,« siger Jesper Weng og uddyber:

»Vi har nu været på markedet i mere end et halvt år og kan nu se på hvilke punkter, det er, at vi ikke har været gode nok. Et af de punkter er vores kundeservice, hvor vi har fejlet, fordi vi ikke har været gode nok til at estimere tilgangen af kunder. Det har betydet, at vores svartider har været alt for lange. Samtidig har vi haft softwarefejl i flere telefoner,« siger Jesper Weng og fortæller, at der nu arbejdes på at få ændret på disse ting. Blandt andet vil 3 nu tage ud til alle erhvervskunder for at udskifte softwaren i telefonerne.

»Det er ting, som jeg som kunde ville forvente, fungerede. Og da vi gerne vil ind hos erhvervskunderne, så er det sådanne ting, vi skal have rettet op på. Vores kunderservice skal simpelthen være bedre,« pointerer Jesper Weng og understreger, at han ser kundeservice og salg, som to tæt integrerede dele.

Måske er det derfor, at 3's salgsdirektør Jan Gaardboe Andersen også er blevet fyret. I stedet har Jesper Weng hyret sin mangeårige konkurrent Vikas Ole Chand, som Weng konkurrerede med i tiden i det britiske teleselskab, Colt Telecom.

»Vikas og jeg har været konkurrenter i flere år, og han har et par gange hugget ordrer fra mig, som jeg meget gerne ville have haft fat i. Han har stor erfaring både med privat- og erhvervsmarkedet og vil være et stort aktivt i vores bestræbelser på at vinde ind hos erhvervslivet,« siger Jesper Weng.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere