Medison-direktør vil være statsminister

På et pressemøde i Stockholm i går aftes kom det frem, at Medisons forretningsmodel og løftet om en bærbar til 840 kroner mest af alt er varm luft. Til gengæld har direktøren store planer om karriere i svensk politik.

Den store interesse for Medisons 150 dollar dyre Linux-laptop skal udnyttes til at sælge annoncer på firmaets hjemmeside. Og det er takket være de forventede annonceindtægter i million-klassen, at Medison regner med at kunne sælge en bærbar computer til den usandsynligt lave pris.

Sådan er forretningsmodellen i det meget specielle foretagende Medison, fortalte stifter og direktør Valdi Ivancic på gårsdagens pressemøde i Stockholm.

Som omtalt på ComOn i går ville direktøren fortsat ikke fortælle, hvem der skal producere den påståede superbillige pc.

Foran de tilstedeværende it-medier, blandt andre ComOns svenske søsterblad Prylportalen, kunne Valdi Ivancic dog desuden slå fast, at hans ambitioner og selvfølelse også rækker til en politisk karriere.

Først vil han åbne en række fabrikker i Brasilien og senere i Europa, hvor de superbillige bærbare computere skal samles. På længere sigt stiler han mod magtens øverste tinde:

»Jeg overvejer at stille op som statsminister,« sagde Vladi Ivancic til de svenske journalister.

Medison-direktøren er ikke medlem af noget politisk parti, men det ser han ikke som nogen hindring for at blive Sveriges statsminister, oplyser bladet PcForAlle.

Vladi Ivancic siger, at han ikke for nærværende har besluttet, hvornår han vil stille op. Tidspunktet kommer an på hans familie og på, hvordan sagerne udvikler sig for virksomheden Medison.

Sammendrag af de forskellige mediers rapportering fra pressemødet kan ses på hjemmesiden www.medisonscam.info.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere