Artikel top billede

(Foto: PCWorld)

Sådan bliver din iPhone endnu bedre til Gmail

Det kræver kun et par enkelte ninja-tricks at få push-mail til din Gmail. Se hvor let det er at gøre Googles mail endnu bedre på din iPhone.

Når mange iPhone-brugere indstiller Gmail på deres telefon, vælger de blot at klikke på Gmail-logoet, når de skal tilføje en ny konto.

Men ved at klikke på Microsoft Exchange-logoet kan du få endnu flere funktioner.

Det kræver, at du bruger en funktion, som Google har døbt Google Sync.

Denne funktion gør det muligt at få din Gmail til at fungere som en Exchange-mail, hvilket blandt andet betyder, at du kan få push-mail og kan synkronisere din kalender og kontaktpersoner med Google.

Fordelen ved at bruge push-mail er, at dine mails ryger direkte ind på din telefon i det øjeblik, hvor mailen bliver registreret af din mailserver. Når du ikke bruger push, vil du normalt enten hente din mail manuelt eller have din iPhone indstillet til automatisk at tømme din Gmail én gang hver halve eller hele time.

Men hvor brugerne af Googles mobile styresystem, Android, har ekstremt let ved at synkronisere Googles tjenester med deres telefoner, så kræver det et par enkelte tricks for iPhone-brugerne.

Sådan gør du

Du starter med at gå ind i indstillinger på din iPhone og vælge menupunktet, der hedder "E-post, kontakter, kalendere."

Tryk på "tilføj konto", og her vælger du ikke Gmail, men Microsoft Exchange.

Under punktet 'e-post' indtaster du din Gmail-adresse eller e-mail-adressen til dit domæne, hvis du bruger Google Apps med dit domæne.

Ved punktet 'brugernavn' udfylder du ligeledes din gmail-adresse, og under password indtaster du passwordet til din Gmail.

Herefter skal du indtaste en server-adresse. Skriv: m.google.com

Nu skal du vælge, om du ønsker at synkronisere din mail, kalender og kontaktpersoner. 

Når du har gjort det, vælger du arkiver, og din iPhone er nu sat op til at bruge dine Google-værktøjer med Google Sync.

Har du valgt at synkronisere dine kontaktpersoner fra Gmail, kan du finde dem ved at gå ind i iPhones kontaktbog og trykke på grupper oppe i venstre hjørne. Din nye mailboks finder du naturligvis ved at gå ind i din iPhones mail-program.

Tricket virker selvfølgelig også med din iPad.

Læs også:
Fem gode grunde til at du skal hente Gmails nye app  

Her er det bedste mail-program til din Mac 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere