Artikel top billede

(Foto: Nets)

Nets udnævner ny dansk landechef – Bo Nilsson træder ud af selskabet

Milliardselskabet Nets indsætter ny dansk ledelse. Rigmanden Bo Nilsson stopper samtidig som formand.

Selskabet Nets, som arbejder med betalingsløsninger og digital identitet, indsætter Allan Bonke som ny landechef i Danmark.

Bonke har hidtil været partner og seniorrådgiver hos Loyalty Group.

"Allan Bonke har solid erfaring både fra IT, telekommunikation og finans, og har vist han kan stå i spidsen for operationelle forandringer i markedsledende virksomheder, hvor der samtidig leveres kundeorienterede og innovative løsninger. Derfor ser jeg ham som den rette til fremadrettet at stå i spidsen for vores forretning i Danmark."

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Lars Erik Tellmann, nordisk chef for Nexi Group, som Nets blev en del af i 2020.

Allan Bonkes tiltræden betyder samtidig, at den hidtidige landechef Jeppe Juul-Andersen forlader selskabet.

“Jeg vil gerne takke Jeppe for hans mangeårige bidrag til Nets, ikke mindst de sidste par år som landechef. Hans indsats har været afgørende for at vi er kommet så godt igennem den første fase af integrationen med Nexi koncernen”, tilføjer Lars Erik Tellmann.

Bo Nilsson stopper

Samtidig med ledelsesskiftet annoncerer Nets, at Bo Nilsson stopper som formand for bestyrelsen for Nets Danmark.

Det sker for at fokusere på andre projekter, meddeler selskabet. Han trådte ligeledes ud af bestyrelsen hos Nexi tilbage i foråret.

"Jeg vil gerne takke Bo for hans indsats og bidrag til Nets/Nexi igennem årene. I forbindelse med bestyrelsesændringen får vi repræsentation fra koncernledelsen, der matcher vores forretnings behov, og samtidig sikrer de bedst mulige rammer for den videre drift af den nordiske forretning," afslutter Lars Erik Tellmann.

Efter bestyrelsesændringen vil Gianluca Ventura, Group Head of HR og en del af koncernledelsen i Nexi, tiltræder som ny bestyrelsesformand. Det andet nye medlem er Alessia Carnevale, som er ansvarlig for Risk Management i Nexi

Nets ramte senest en årsomsætning på 5,7 milliarder kroner.